– Gjøvik, dere tar dere godt ut

Artikkelen er over 3 år gammel

–For en flott utsikt jeg har her foran meg, sa Cezinando fra scenen lørdag kveld. Rapperen var hovedattraksjonen under fjerde dag av Gjøvikmarken.

DEL

Gjøvikmarken tar seg godt ut selv om uken har bydd på gråvær og gjørmen truer med å fullstendig overta gressplenen. På dagtid har barn med regnjakker og ballongsverd fra sjørøverskuta dominert landskapsbildet. Noen av ballongsverdene har til og med blitt med inn i ringen hvor det har foregått sverdfekting i skikkelig middelalderstil.

Se alle våre bilder fra Gjøvikmarken

I kveldens skumring derimot, er det tivoliets mange lys som trekker blikket.Det blinker i kjapt, neonskarpt fargespillbak trær og gamle gårdsbygninger, og resultatet er slett ikke så gæli'. Det syns heller ikke stjerneskuddet Kristoffer Cezinando Karlsen (artistnavn Cezinando), som ser det hele fra hovedscenen.

– For en flott utsikt jeg har foran meg her, med lys og tivoli i bakgrunnen. Gjøvik, dere tar dere godt ut, sier rapperen, før han gir seg i kast med å presentere seg og sine kumpaner.

Tekstene går snart så det griner, og selv om oppmøtet neppe matcher gårsdagens oppmøte under scenefesten til Freddy Kalas, er det bra trøkk fremst ved scenen. Det er ikke akkurat glissent på sletta bak, heller.

For mange ser med andre ord marken ut til å være verdt turen – også i kveld.

Du kan se bildene fra kvelden i bildeserien vi har lenket lenger oppe i artikkelen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken