Gå til sidens hovedinnhold

Gjøvikbanen stenges i ett døgn i helga

Artikkelen er over 3 år gammel

Det skal utføres arbeid på Gjøvikbanen fram mot sommeren, som vil føre med seg en del endringer å merke seg for reisende.

Førstkommende helg er faktisk Gjøvikbanen helt stengt i 24 timer mellom Oslo S og Gjøvik, fra 11.30 lørdag til 11.00 søndag. I tillegg blir det innstillinger mellom Gjøvik og Jaren, så her gjelder det å sjekke oppdatert ruteplan før man kjøper billett. NSB Gjøvikbanen melder onsdag ettermiddag at det vil bli satt opp alternativ transport for toget som ikke går.

– Bussene kjører togets rute, men kan bruke noe lenger tid enn toget. Det er viktig å beregne ekstra tid til reisen og merk at bussene kan få andre tider enn togets ordinære avgangstid, skriver NSB i en pressemelding.

I perioden mellom 28. mai og 17. juni vil det pågå arbeider mellom Eina og Gjøvik og Eina og Jaren, mens det i tillegg blir arbeider mellom Jaren og Gjøvik i samme tidsrom.

– Her er det viktig å merke seg at bussene kjører tidligere enn togets rute fra Gjøvik. Dette er fordi bussene kan bruke noe lenger tid enn det toget normalt bruker, påpeker NSB Gjøvikbanen.
Som om ikke dette er nok, blir det arbeider mellom Eina og Gjøvik på lørdager og søndager i perioden 2. – 17. juni, hvor det blir busstransport til og fra Gjøvik stasjon.

Kommentarer til denne saken