Gjøvik videregående skole har fått ny rektor

Artikkelen er over 2 år gammel

Marie Gudlaug Holenbakken blir ny rektor ved Gjøvik videregående skole.

DEL

Oppland fylkeskommune opplyser i en pressemelding at Holenbakken takket ja til stillingen som rektor ved Gjøvik videregående skole mandag.

Den nye rektoren er 46 år, er fra Hamar og kommer fra stillingen som avdelingsleder for språk, samfunnsfag og økonomi ved Elverum videregående skole, der hun har arbeidet de siste fem årene.

– Jeg er glad for at Marie Holenbakken har takka ja til denne stillinga, og ser fram til å samarbeide med henne når hun startar som rektor ved Gjøvik videregående skole, siier fylkesopplæringssjef i Oppland, Inge Myklebust.

– Attraktiv skole

Videre opplyser han at Holenbakken har en bred akademisk utdannelse i fagene økonomi og ledelse (master), markedsføring, samfunnsfag, psykologi, pedagogikk og skoleledelse gjennom rektorskolen.

Hun har tidligere vært tilsatt som lærer og leder ved ulike skoler, i hovedsak på videregående skoler i Hedmark. I tillegg har hun jobbet som eksamensleder ved videregående opplæring i Hedmark fylkeskommune.

– Gjøvik videregående skole er en inkluderende, spennende og attraktiv skole, og jeg gleder meg til å gå løs på oppgaven som rektor, sier Marie Holenbakken.

Fem søkere

Det var fem søkere til stillingen som rektor ved Gjøvik videregående skole. Holenbakken starter i stillingen etter nærmere avtale.

Åse Sletten gikk av som rektor ved Gjøvik videregående skole og ble pensjonist nå i sommer.

Artikkeltags