Signerer ny avtale i Venezuela

Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Ragasco AS har mottatt ny ordre fra Venezuela på 125.000 LPG trykkbeholdere i kompositt.

DEL

Det er det venezuelanske selskapet PDVSA Services Inc. som bestiller trykkbeholderne, og ordren ble vunnet som følge av en internasjonal anbudsinnbydelse, melder Hexagon Composites ASA i en pressemelding. Ragasco AS er datterselskapet til Hexagon Composites. Trykkbeholderne vil bli brukt av PDVSA Gas Comunal og skal sendes ut til landets husstander gjennom deres eksisterende distribusjonsnettverk.

900.000 LPG-beholdere

Myndighetene i Venezuela er dedikerte i oppgaven om å modernisere sin LPG-industri, og velger praktiske og trygge gassbeholdere til sine innbyggere. Som en del av avtalen har Ragasco tidligere levert 900.000 beholdere til statseide PDVSA.

Glade for ny avtale

- Vi er glade for å fortsette og levere våre produkter til PDVSA og det venezuelanske folk, og det er vårt håp og ytterligere styrke samarbeidet mellom selskapene i framtida. Vi ser spesielt Venezuela og Sør-Amerika som et viktig område for framtidig utvikling av Ragasco, sier global sales director for Ragasco AS, Hans Henrik Larsen.

Tidligere i høst hadde også bedriften besøk fra Uruguay. Dette fordi myndighetene i Uruguay har besluttet å bytte ut gamle busser, med moderne gassdrevne kjøretøy. I tillegg har Uruguay et sosial program med tildeling av gassflasker til deler av sin befolkning.

Ragasco AS utvikler og produserer trykkbeholdere i kompositt for lagring og transport av propangass (LPG) og komprimert naturgass (CNG).

Artikkeltags