Kjapt og effektivt av TNT

Artikkelen er over 7 år gammel

TNT lot de nye låtene hvile og hentet i stedet fram gromskytset på "Skvulp".

DEL

TNT spilte som vanlig ikke så veldig lenge, men klarte på mesterlig vis å få presset inn det som kunne krype å gå av signaturlåter: My religion og 10.000 lovers (in one) signaliserte at det ordinære settet var over, men bandet ga seg ikke før de hadde dundret gjennom de tre ekstranumrene Everyone's a star, Intuition og Seven seas.

TNT har siden Engine framstått mer tente og freshe enn på mange år. Vokalist Tony Mills har takket være et lite knippe album endelig funnet sin plass i bandet, samtidig har han nå funnet sin måte å synge de gamle låtene på.

Naturligvis vemodig å se TNT på hjemmebane uten Dag Stokke bak keyboardet, men superveteranen Roger Gilton, som har spilt med det som finnes av hard rock band i Trondheim og som har fulgt Ronni Le Tekrø i mange år, gjorde en framifrå innsats både som keyboardist og den vanskelige «andregitaren» i bandet.

Med totningene i So Long Circus i aksjon før TNT og Gustav Nilsen og gjengen i Urbandet etterpå, hadde nok de aller fleste fått i både pose og sekk da den aller første Skvulp-festivalen omsider slo av strømmen en gang utpå natta.

Les vår E-avis

Artikkeltags