Flytter hemmat neste år

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Annelise Ødegaard fra Lillestrøm har bestemt seg for å overta familiegården på Reinsvoll. Neste år flytter hun hemmat med mann og barn.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Lørdag deltok hun og ektemannen Børre Ødegaard på innflyttertreffet som Gjøvikregionen arrangerte på Kapp melkefabrikk. Paret var kjempebegeistret for arrangementet som ble avsluttet med Urbane totninger-showet.

Til sammen 33 potensielle tilflyttere takket ja til innbydelsen. I tillegg deltok over 40 representanter fra næringslivet og det offentlige. De kunne redegjøre for hva slags jobber og utdannelse det er mulig å få her i distriktet.

Tilhørighet

- Jeg har støtt følt veldig tilhørighet til Toten, sier Annelise Ødegaard og forteller om en flott oppvekst på Reinsvoll. Men hun hadde behov for å komme ut i verden, og studerte mange år i Oslo, i Frankrike og på Bali. Det var forresten på Bali at hun traff sin kjære, som kommer fra Strømmen.

Behov for å lande

Nå føler begge at de har reist fra seg og gleder seg til å slå seg ned på Toten sammen med sønnen. De synes at de får både i pose og sekk ved å flytte dit. De blir boende på landet, men har kort vei til både Oslo, der de har mange venner og familie.

- Nå har vi behov for å lande, for å sitere Paul Håvard Østli, sa det sympatiske paret.

Les vår E-avis

Artikkeltags