18.000 besøkende

fornøyd: Vi er fornøyd med at så mange kommer til Totenbadet, sier styreleder Frank A. Møller. arkivbilde

fornøyd: Vi er fornøyd med at så mange kommer til Totenbadet, sier styreleder Frank A. Møller. arkivbilde

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

I januar og februar var det totalt 18.000 besøkende på Totenbadet, sa styreleder Frank A. Møller.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Styrelederen for Totenbadet fortalte dette til formannskapet i Vestre Toten forleden, da politikerne skulle godkjenne driftsbudsjett for Totenbadet for 2012.

- Så langt i år ligger vi foran budsjettet. Men besøk og inntekter svinger gjennom året, avhengig av ferier og vær, fortalte Møller.

På spørsmål om hva besøkstallene for januar og februar var i fjor, svarte Møller at han ikke har disse tallene. Men det var også før svømmehallen i Totenbadet åpnet. Svømmehallen ble åpnet og tatt i bruk i fjor sommer.

- Besøket i vinterferien var veldig bra. Vi er godt fornøyd med besøkstallene etter at svømmehallen ble åpnet, sa Møller.

- I år vil vi ikke ha noen stengeperioder. Det har vi hatt tidligere år, fortalte styrelederen, som er spent på været og besøket i den forestående påsken.

Møller fortalte at ledelsen i Totenbadet nå skal lage en handlingsplan for stedet. Her skal man finne ut hva skal Totenbadet skal satse på framover. Skal det eksempelvis var et treningssenter, eller skal stedet utvikle seg i en annen retning? Styrelederen sa også at deler av Totenbadet i dag ikke er tilpasset besøksmengden.

- Kapasiteten i kafeen er ikke god nok når det besøket er stort, bemerket Svein Erik Sørensen (Frp), som selv hadde stått i matkø på stedet.

Vestre Toten kommune, som eier Totenbadet, har begynt å sysle med tanken om å bygge om kafeen. Men foreløpig er ikke noe konkret bestemt.

Politikerne sa ja til budsjettframlegget på 13 millioner kroner, og et overskudd i år på én million kroner, uten noe tilskudd fra kommunen. Budsjettet omfatter bare drift, ikke investeringer i eksempelvis kafeen.

Artikkeltags