Gå til sidens hovedinnhold

Hun er ansatt i nyopprettet stilling i GOBB

Artikkelen er over 3 år gammel

Ann-Catrin Wentzel Dramstad er fra 1 oktober ansatt som ny markeds- og utviklingsleder i Gjøvik og omegn Boligbyggelag (GOBB).

Hun kommer fra stillingen som prosjektselger i Nordbolig Innlandet. Før det har hun 15 års erfaring som eiendomsmegler i Gjøvik-området.

– Vi er veldig fornøyd med å få Ann-Catrin med på laget vårt, sier Tom Søgård i GOBB i en pressemelding.

 – Hun kjenner markedet her godt, hun har mange gode relasjoner og hun har en solid erfaring og kunnskap på boligmarkedet generelt. Husk at vi er områdets største boligbygger og vi har mange store prosjekter foran oss og derfor var det naturlig å etablere en slik stilling der vi kan kombinere markedstenkning med alt det nye og spennende som skjer i det norske boligmarkedet fremover, sier Søgård.

-  Vi skal utvikle ferdig Vikenstranda, vi  skal fullføre flere byggetrinn på Bjørnsveen. Vi har flere blokker på Lena og vi har ikke minst det som kommer på Huntonstranda der vi er en av de største grunneierne. I tillegg har vi spennende planer i andre kommuner enn Gjøvik som vi ser på nå og som vi må gjøre grundige vurderinger av før vi sier ja eller nei. Ann-catrin kommer derfor til å spille en viktig rolle i dette arbeidet fremover, sier Tom Søgård i GOBB.

Kommentarer til denne saken