Gå til sidens hovedinnhold

Gjøvik Masters: Kjersti Grini klinket til med 228 meter!

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter turneringen ble det konkurranse i «Lengste drive» på treningsområdet hvor Fabian Ramsberg og Kjersti Grini klinket til med henholdsvis 275 og 228meter!

Innsendt artikkel

Gjøvik Masters er en golf turnering ment for alle golfspillere uansett ferdighet. Gjøvik Masters eller Gjøvik Mesterskapet som det het tidligere het, ble startet opp første gang i 1996. Den gang en turnering som skulle markere slutten på golf sesongen, og 6 spillere konkurrerte den gangen. Mjøsen Golfklubb på Moelven huset denne turneringen de 10 første årene, men ble flyttet til Gjøvik & Toten på Sillongen etter dette.

I 2015 bestemte vi å endre på konseptet og det ble da starten på Gjøvik Masters. Her kåres den beste spilleren både i dame og herreklassen. Vinneren får tildelt jakke med unik Masters logo.

Arrangørene for Gjøvik Masters har som mål å honorere alle deltakere i en eller annen form. For å få til dette, er vi avhengig av lokale sponsorer, noe vi i all grad er meget fornøyd med. Turneringen høster stor interesse på både for de som bor på Gjøvik og Toten, men også fraflytta som er født og oppvokst i omårdet.

Gjøvik Masters har også blitt en turnering for alle og vi ser at interessen for å kjempe om tittelen har spredd seg utenfor vårt distrikt. Stadig flere golfer spillere fra andre klubber ønsker delta. Eksponeringen av vårt flotte anlegg på Toten og ikke minst nærområdet er økende. Deltakerantallet i år var på hele 67 deltakere som kan sies å være maks kapasitet for anlegget under en turnering.

Året vinner i dameklassen var junior Helene Getz Bergmo, og i herreklassen tok Pål Sønsteby en knepen seier.

Etter turneringen ble det konkurranse i «Lengste drive» på treningsområdet hvor Fabian Ramsberg og Kjersti Grini klinket til med henholdsvis 275 og 228meter!

På kvelden arrangerer Gjøvik Masters en stor bankett på valgt sted enten på Gjøvik eller på Toten som en verdig avslutning med premie utdeling og kåring av vinnerne hvor nesten alle spillerne deltok.

Gjøvik Masters har ved mange anledninger samlet inn penger til ett utvalgt formål. Slike formål kan for eksempel være Barneavdelingen på Gjøvik Sykehus og Kreft enheten på Gjøvik Sykehus.

2020 blir ett merke år for Gjøvik Masters da det er 25 år siden vi første gang arrangerte dette.

Kommentarer til denne saken