Høy partystemning

20 kilo ekstra: Vokalist Stian Thorbjørnsen har tatovert tittelen på en av låtene på magen, og var rask til å dra av seg T-skjorta. Foto: Henning Gulbrandsen.

20 kilo ekstra: Vokalist Stian Thorbjørnsen har tatovert tittelen på en av låtene på magen, og var rask til å dra av seg T-skjorta. Foto: Henning Gulbrandsen.

Artikkelen er over 4 år gammel

Jo visst, kan de skape stemning! Det rykket i danse-foten da partybandet Staysman & Lazz underholdt på Gjøvik-marken fredag kveld.

DEL

Heldigvis for arrangøren kom regnværet tidligere enn varslet, så det var oppholdsvær da duoen fra Fredrikstad hoppet inn på scenen.

Stian Torbjørnsen og Lasse Jensen har toppet mange hitlister de senere år, men er også vant til å få kjeft av journalister for sine tekster.

Undertegnede melder seg gjerne inn i rekken av kritikere. Hvor godt har man egentlig beregnet sitt publikum når man i det vide og det brede fleiper med alkohol og voksenbrus foran horder av mindreårige?

– Dere sang ordentlig bra! ropte vokalisten med bar overkropp og pekte på en gjeng unger.

– Jeg visste ikke at de solgte alkohol til tiåringer her på Gjøvik, tilføyde han med et glis! Kommentaren står for seg selv.

Ellers byr Gjøvik-marken på mange gode tradisjoner. Smaken av Markensgamp hører de tidlige mørke og ofte hustrige septemberkveldene og Marken til for mange.

Markensgampene er et av årets høydepunkt, mener brødrene Hans Johan (37) og Alf Inge Brovold (37) fra Redalen, som kjøpte med seg 30 i slengen.

Duften av thai-mat lå også god og tung over Gjøvik gård.

– Det er du som lager mat for meg hele denne uka, sa utstiller Grete Volden fra Gausdal til Pannee Chantum Zubor Moa fra Thailand og bestilte en stor porsjon med nudler og vårruller!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken