Litt duskregn skremte ikke ungdommene som møtte opp foran markenscena fredag

Kul og tekkelig: Sandra Lyng toppet plakaten på Gjøvik-Marken i går kveld, men den helt store responsen uteble fra ungdommene som holdt ut foran scena. foto: asbjørn risbakken

Kul og tekkelig: Sandra Lyng toppet plakaten på Gjøvik-Marken i går kveld, men den helt store responsen uteble fra ungdommene som holdt ut foran scena. foto: asbjørn risbakken

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gjøvik-Marken Dagens ungdomsidoler drasser ikke rundt på musikere og slikt. De snurrer bare teipen, så er showet i gang.

Fredag kveld fortsatte Gjøvik-Markens tydelig ungdomsprofil med hele tre navn på plakaten og ikke minst scena.

Litt duskregn skremte heller ikke de purunge ungdommene som hadde møtt opp for å se Suite 16, Cir.Cuz og Sandra Lyng gjøre tingene sine fra markenscena.

Beskjedne

Først ut var Suite 16, et boyband som ble etablert gjennom realityprogrammet Project boyband i 2014.

De framsto i beste fall noe nølende på scena, spesielt når de forskjellige medlemmene skulle synge solo hørtes guttene ut som sjenerte konfirmanter foran presten. Sammen økte derimot selvtilliten noen hakk, og når de kunne lene seg mot en vegg av forhåndsinnspilt komp, ble det etter hvert mer fres i selve performancen også.

Pussig forresten at de hadde plukket ut Mr. Big-slageren To be with you som en av lighterballadene. Et låtvalg som kanskje var enda artigere for foreldrene, som helt sikkert husket «tryckaren» med salige smil om munnen.

Lånte fjær

Men Suite 16 hadde ved siden av egne singler og gamle heavyballader sett i skuffen etter mer moderne låter også. Gutta gjorde suksess med Zara Larsson-låta Lush life som var neste siste låt ut. Suite 16 avsluttet med 7 days og da gikk det ikke mange straksene før Cir.Cuz entret scena, noe fansen i mørket ikke hadde noe imot.

Herjet med fansen

Selv om de var plassert midten på plakaten, var det ingen tvil om at det var Cir.Cuz ungdommene var kommet for å se. Duoen eide med en gang både scene og forsamling, og skapte med låter som Diva, Tidløs og naturligvis Supernova godt, gammeldags liv og røre i forsamlingen som nå talte et sted mellom 200 og 300 unge fans.

Cir.Cuz herjet, flørtet og styrte publikum slik de ville. Litt kleint mellomsnakk til tross, duoen gjorde jobben sin og overøste Gjøvik gård med hits.

Med Supernova som siste låt ut, lå alt til rette for Sandra Lyng, men hvor var hun ...?

Britney-pop

For det varte og rakk, men omsider startet introteipen, og etter flere minutter med dramatiske, Britney-aktige lydkulisser, sto Sandra Lyng på scena til avmålt jubel fra publikum. Mulig de hadde begynt å bli kalde på beina.

Karrieren til Sandra Lyng har vært merkelig. Plutselig får hun en hit, så er det stille i månedsvis, ja, årevis. Men at hun har vokst siden hun stilte som sjarmerende sursanger i Idol, er det ingen til om. Måten hun beveget seg på scena viste at hun trives med å være i rampelyset. Britney er en referanse som er innafor når vi snakker om Sandra Lyngs «nye» sound. Det er litt småfrekk, men likevel tekkelig og småvoksen popmusikk det hun driver med nå. Helt ålreit innsats fra Sandra Lyng, som likevel måtte se seg slått av Cir.Cuz på jubelbarometeret.

De unge talenters aften

Høy stemning da portene åpnet på Gjøvik-Marken

Bildeserie fra Gjøvik-Marken

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken