Gjøvik kino utsetter James Bond-premiere

PÅ VENT: Publikum må vente noen måneder på å ta den nye James Bond-filmen i nærmere øyesyn.

PÅ VENT: Publikum må vente noen måneder på å ta den nye James Bond-filmen i nærmere øyesyn. Foto:

Premieren på den nye James Bond-filmen er utsatt til november.

DEL

«James Bond: No Time To Die» skulle ha premiere på Gjøvik kino 3. april og billettsalget startet internasjonalt mandag 2. mars. Selskapet bak filmen har nå besluttet at premieren på storfilmen utsettes til november, skriver Gjøvik kino på sin Facebook-side og legger til:

«Dette betyr ikke at det er farlig å gå på kino i Norge! Det er økonomiske vurderinger som ligger bak avgjørelsen. Virusspredningen i Kina har fått myndighetene der til å stenge alle landets kinoer, og Kina er et svært betydningsfullt marked for filmselskapene. De vil derfor vente med filmlanseringen til de kan få med seg hele det globale markedet» I en uttalelse på den offisielle James Bond-kontoen på Twitter, heter det at «MGM, Universal og Bond-produsenter, Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, annonserte onsdag at de etter nøye overveielse og grundig evaluering av det globale filmmarkedet, vil utsette utgivelsen av «No Time To Die» til november 2020».

Gjøvik Kino skriver at de refunderer alle billetter som er kjøpt på nett til kjøpernes konti og at kinoen vil opplyse om når ny premièredato er fastsatt.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags