Trygve Hillestad har sammen med blant andre Simen Sagstuen og Morten Struksnes fått prøve seg på Gjøvik Hockeys A-lag i 1. divisjon, og har kommet meget bra fra den oppgaven.
Gjøvik Hockey satser som en forstår på å la lovende juniorer gradvis slippe til med tanke på framtidens seniorlag.

– Lærerikt
– Skal jeg utvikle meg som hockeyspiller er det viktig å slippe til på seniorlag. Det er naturligvis lærerikt, og dernest er det hyggelig at en blir funnet god nok til en plass på A-laget, forteller Trygve Hillestad.
– Jeg skal ikke legge skjul på at jeg var litt smånervøs foran den første A-kampen, men nå tenker jeg ikke på at det er 1. divisjon. Jeg trives meget godt sammen med seniorspillerne, og jeg føler at det går bedre for hver kamp.
– Jeg er tatt ut til å spille kveldens kamp mot Grüner og det ser jeg fram til, sier en hockeyfrelst Trygve Hillestad.

Godt forspent
Gjøvik Hockey har en rekke unggutter som uten tvil kan bli meget verdifulle for klubben om de er villige til å trene nok for å bli bedre. Flere har som nevnt fått smake på 1. divisjon, og flere vil trolig komme til etter hvert.
I ettermiddag er Grüner motstander i Fjellhallen, og det bør være en kamp Trygve Hillestad & co. bør vinne uten alt for store problemer. Gjøvikenserne har møtt Grüner to ganger i årets serie og det har gitt en seier og en uavgjort.
Nå rotet laget det til for seg i Ski Ishall sist helg. Laget ledet etter to perioder, men overlot styringen til vertene i den siste og tapte med ett mål.
Vi regner med at laget reiser seg etter nevnte miss og slår til med seier i Fjellhallen i ettermiddag.