Det var store forhåpninger til Gjøvik Hockey som har hatt flere nye fjes inn fjellet på Gjøvik. Lørenskog derimot fortsatte i sitt vante spor, og tok første seier, før returoppgjøret onsdag.

Lørenskog ga seg ikke før det sto 7–2 på tavla, dermed må Gjøvik Hockey opp flere hakk til returoppgjøret.

Ambisjoner

Selv om Lørenskog ble et par skøyter for store, mener kapteinene at Gjøvik er tippet nord og ned for tidlig av oddstipperne.

– Vi har blitt tippa lavere enn det vi syns vi skulle blitt. De har ikke peiling de som tipper tabeller, de må ut og se hockey, sa Nyland.

Kapteinsteamet bestående av Robin Sakshaug, Jørgen Engstrøm og Amund Nyland mener laget absolutt ikke er underdogs.

– Vi føler oss ikke som underdogs, men alle ser på oss som det. Vi går inn i hver kamp at dette skal vi vinne, forteller de.

Nyland beskriver lagmoralen som god, og at flere har brukt sommeren til å bygge gode relasjoner seg imellom. Han gleder seg til returoppgjøret og første hjemmekamp.

– De første ti kampene skal vi gjøre det meget bra. Vi kan overraske, men jobben må gjøres, sier dem.

Publikumslag

Ny for året, er trener Mikael Zettergren. Han kommer inn med nye øyne, og har en stor jobb foran seg i jakten på topp fire. En av hans første oppgaver var å sette sammen kapteins-trioen.

– Vi går for hvilke personligheter som kan hjelpe gruppa best, og drive laget framover. Vi ønsker en tett ledergruppe som kan løse ting selv, forteller Zettergren.

Mens mye gjøres på isen, har det gått med flere timer med video av Lørenskog, for å få et best mulig utgangspunkt.

– Vi har sittet disse dager og sett video, så nå gjeldet det å finne noen løsninger, så blir det opp til laget å løse de. Vi er klare for Lørenskog på hjemmebane, forteller han.

Han håper så mange som mulig tar turen til Fjellhallen på onsdag, noe som vil øke nivået og energien til gutta.

– Når man spilte under koronatiden, så var det tøffere. Mye folk hjelper, uten tvil, sier Zettergren.