Gjøvik Hockey inviterer til kamp med gratis inngang: – Klarer vi å fylle hele Fjellhallen?

De vil fylle Fjellhallen i kronekampen mot Lørenskog, fra venstre Amund Glæserud, Even Langdalen, Oscar German og Henriette Stray Fischer i Gjøvik Hockey - her med den spesielle drakta som Gjøvik Hockey skal spille i.

De vil fylle Fjellhallen i kronekampen mot Lørenskog, fra venstre Amund Glæserud, Even Langdalen, Oscar German og Henriette Stray Fischer i Gjøvik Hockey - her med den spesielle drakta som Gjøvik Hockey skal spille i. Foto:

– Vi skal i alle fall slå Raufoss, sier Henriette Stray-Fischer i Gjøvik Hockey. Da må godt over 2000 tilskuere komme for å se 1. divisjonskampen mot Lørenskog neste søndag.

DEL

– Det litt hårete målet er jo å fylle hele Fjellhallen. Det kan bli tøft, men hvis vi mobiliserer, er det utrolig hva vi kan klare, mener Henriette.

Hun sitter i styret, blant annet sammen med Amund Glæserud. De har fått med seg spillerne Oscar German og Even Langdalen for å promotere kronekampen i Fjellhallen søndag 3. november. Motstander er topplaget Lørenskog.

– Vi skal i alle fall gjøre vårt ytterste for at det blir en skikkelig god hockeykamp, sier Oscar og Even.

Flere enn Raufoss?

Etter to seirer over Furuset, kom hockeygutta ned på jorda igjen med to knepne tap borte for Haugesund. Det er utvilsomt et revansjesugent Gjøvik-lag som nå har to uker på å forberede seg til Lørenskog-kampen.

Både Raufoss og FK Gjøvik-Lyn har hatt såkalte kronekamper i høst. Det betyr gratis inngang, men næringslivet og privatpersoner utfordres til å stille opp. Raufoss trakk 2160 tilskuere til sin kamp mot Start 25. august.

– Bedrifter kan støtte Gjøvik hockey med alt fra 50 øre til x antall kroner per tilskuer på kampen. Privatpersoner trenger ikke å gå inn på den avtalen, men i stedet støtte med et engangssum, sier styremedlemmene.

– Vi skal i alle fall prøve å slå Raufoss, sier Stray-Fischer optimistisk. Hun jobber i Aktiv eiendomsmegling og opplyser at bedriften vil gi støtte til kronekampen.

Kul match

– Ta med kjerringa og unga og kom på kamp denne søndagen. Det er gratis for hele byens befolkning, og vi kan garantere at det blir gøy, sier hun.

– Ja, dette blir en kul match, sier Oscar German.

En stand på CC lørdag 2. november, hvor klubbens yngre spillere vil være til stede, er en del av mobiliseringen.

– For oss blir dette en kollektiv dugnad og en fin mulighet til å vise fram klubben, sier Amund Glæserud.

Gjøvik Hockeys spillere vil også stille i helt spesielle drakter denne kampen. Det er anledning til å sikre seg ei kampbrukt drakt med sin egen logo bak på drakta etterpå. Prisen er 4000 kroner.

– Håper vi sees i Fjellhallen 3. november. Med mye godt å få kjøpt i kiosken er dette en fin mulighet til å ta søndagskaffen sammen med god underholdning, sier kvartetten avslutningsvis.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags