Gjøvik Hockey håper på revansj mot Ringerike

Jan Robin Lereng og Gjøvik Hockey håper på revansj mot Ringerike i Fjellhallen lørdag.

Jan Robin Lereng og Gjøvik Hockey håper på revansj mot Ringerike i Fjellhallen lørdag. Foto:

Lørdag spiller Gjøvik Hockey sesongens andre hjemmekamp i 1. divisjon. På motsatt halvdel står Ringerike som også var motstander på Hønefoss onsdag.

DEL

Den kampen endte med 4-2 til Ringerike, i det som var en jevnspilt kamp, men som Ringerike avgjorde med å sette 4-2 i åpent mål helt på tampen.

Gjøvik har hatt en ålreit start på sesongen, med en seier og ett tap mot Nidaros, seier over Tønsberg og tap mot Ringerike. Det gir fem poeng så langt, og en 4. plass på tabellen. Ringerike er ansett som en av favorittene i årets 1. divisjon, etter at de rykket ned fra GET-ligaen forrige sesong, og har så langt befestet sitt favorittstempel til tross for et lite feilskjær mot Furuset.

Etter kampen onsdag var Patrik Bäärnhielm fornøyd med mye av spillet Gjøvik leverte, og trakk det fram som den beste prestasjonen til eget lag denne sesongen til tross for tapet. Med tanke på hvor jevnt det var på Hønefoss er det absolutt lov å håpe på poeng i hjemmekampen lørdag.

Skal det bli poeng, må sannsynligvis Gjøviks nye målvakt Wille Mattila fortsette sitt gode spill, samtidig som lagkameratene foran han må være enda litt mer effektive enn de var på onsdag.

Kampstart i Fjellhallen er 15:00, og kampen kan du se på OA-TV.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags