Byen fylles av frivillige

Artikkelen er over 3 år gammel

GJØVIK: Frivilligsentralen arrangerer Frivilligdagen for 17. gang lørdag 9. september.

DEL

Det skjer i samarbeid med Byen vår Gjøvik.

Frivilligdagen starter med åpning av ordfører klokka 11 denne dagen, og fortsetter med forskjellig underholdning fram til omtrent klokka 14.

Det blir mye musikk i Gjøvik sentrum lørdag. Programmet kan blant annet by på korpsmusikk med Gjøvik bykorps, dans med Lillehammer og Gjøvik dansesenter, Ballettskolen Svanesjøen og seniordans.

Det blir også litt mer eksotiske rytmer med salsadans.

Sang i regi av Raufoss Hunndalen damekor og Sielinja står også på programmet, og tradisjonen tro blir det korpstoner med Blåveisene veterankorps.

– Det er til nå 45 lag og foreninger og åtte partier som er påmeldt med stand og underholdning, men vi tar imot fortløpende påmeldinger til stand fram til og med fredag selv om påmeldingsfristen er utløpt og ønsker flest mulig lag og foreninger til denne dagen, opplyser Jane Larsen ved Gjøvik Frivilligsentral.

De politiske partiene blir i år samlet i den øvre del en av gågata.

– Lillehammer Danz underholder for oss for tredje gang på rad. Korpsene Blåveisene Veteran og Bykorpset har vært med og underholdt hvert år. Seniordans har også bidratt med underholdning siden starten for 17 år siden, får OA opplyst.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken