Gjøvik-duo får skryt av Storhamar-trener Senstad

Synne Fossheim (t.v.) og Guro Nestaker kunne juble over finaleplass i sluttspillet etter seier over Tertnes tirsdag.

Synne Fossheim (t.v.) og Guro Nestaker kunne juble over finaleplass i sluttspillet etter seier over Tertnes tirsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Trener Arne Senstad skryter uhemmet av Guro Nestaker og Synne Fossheim etter at Storhamar slo Tertnes og gikk til sluttspillfinalen i håndball

DEL

Storhamar er klare for finale i håndballsluttspillet for kvinner etter 33-22-seier mot Tertnes i tirsdagens avgjørende semifinalekamp.

Storhamar går dermed til finale med 2-1-seier i semifinaleduellen som ble spilt best av tre kamper. De tidligere Gjøvik HK-spillerne Guro Nestaker og Synne Fossheim spilte begge for Storhamar.

Løftet seg

– Det er helt sykt. Det er helt rått når vi spiller så bra og avgjør det på den måten vi gjør, sa Guro Nestaker til HA-sporten etter at finalebilletten var sikret.

Sammen med søskenbarnet Synne Fossheim stengte hun midtforsvaret til Storhamar og sørget for at store deler av andreomgangen på Hamar ble en ren parademarsj for hjemmelaget. Etter kampen la ikke Guro Nestaker skjul på at nettopp det smakte godt.

Side om side med søskenbarnet Synne Fossheim hadde den 20 år gamle bakspilleren fra Gjøvik full kontroll i midtforsvaret og sørget for at store deler av andreomgangen ble en ren parademarsj.

– Vi kjenner hverandre utrolig godt og vet alltid hvor vi har hverandre, understreket Nestaker overfor HA-sporten.

Storhamar-trener Arne Senstad kunne glede seg over finalebillett tirsdag.

Storhamar-trener Arne Senstad kunne glede seg over finalebillett tirsdag. Foto:

Internasjonalt snitt

Etter kampen vanket det ros fra trener Arne Senstad.

– Guro treffer veldig godt sammen med Synne i andreomgang. Det er utrolig gøy å se på hvordan de jobber sammen og plukker ned skudd etter skudd. Det er en veldig spennende konstellasjon, sa kappingen til HA.

Spesielt har han latt seg imponere av Guro Nestaker.

– Hun har hatt et formidabelt år. I dag ser du at det er ordentlig klasse når hun fyrer løs. Det er ingen tvil om at Nestaker har internasjonalt snitt over seg. Hun både er og kommer til å bli en fantastisk toveisspiller som man trenger både i klubb og på landslag. Hvis hun holder seg skadefri og får enda en sommer på seg tror jeg hun blir veldig vond å stå imot til høsten, sa Arne Senstad til HA-sporten.

Første sluttspillfinale mellom Storhamar og Vipers spilles for øvrig 18. mai.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags