Gjestvang og Narum snakker ut i Backstage: – «Walk of life» ... skal vi spille den blir det dyrt!

ERFARING: Jon Anders Narum (t.v.) og Håvar Gjestvang er to av distriktets og landets mest rutinerte musikere.

ERFARING: Jon Anders Narum (t.v.) og Håvar Gjestvang er to av distriktets og landets mest rutinerte musikere. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

De er vel ikke kjente for å gripe ordet i tide og utide, men når de først slipper til har trommis Håvar Gjestvang og gitaristen Jon Anders Narum usedvanlig mye på hjertet.

DEL

To av våre mest anvendelige og populære musikere tar plass i Backstage-studioet denne gangen, og med Jon Anders Narums kruttsterke kaffe innen rekkevidde får snakketøyet den smurningen som trengs.

Håvar Gjestvang tar oss med på en reise til en tid hvor betalingen for den første spillejobben var å stå først i pølsekøa, og visste du at det første møtet med Jens Pikenes i Penthouse Playboys består i å få en sminkekost i den ene neven og barbermaskin i den andre? Jon Anders Narum var tidlig på TV med gitaren.

Mange år senere skulle han som en del av bandet til Espen Lind få smake på popstjernelivet, men hvor stas var det sammenlignet med å stå på scena på Bar Ampfield sammen med Nickels & Dimes? Finn ut mer om disse historiene og talløse andre gjennom å lytte på den ferske epiosden av Backstage som du finner sammen med andre OA-podkaster gjennom å søke opp OA-podden i Spotify eller iTunes.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags