Gater i Gjøvik

HULLETE: – Det er nå snart ikke en eneste gate som det ikke er betydelig hull og ødelagt asfalt i, skriver artikkelforfatteren.

HULLETE: – Det er nå snart ikke en eneste gate som det ikke er betydelig hull og ødelagt asfalt i, skriver artikkelforfatteren. Foto:

Av
DEL

MeningerNår man kjører rundt i Gjøvik kan man lure på om Gjøvik kommune har glemt at det er noe som heter vedlikehold av gater. Det er nå snart ikke en eneste gate som det ikke er betydelig hull og ødelagt asfalt i.

Forfallet er nå så stort at det er ikke lenger snakk om vedlikehold, nå er det snakk om nyasfaltering i stor skala. Det er derfor av stor interesse å få en redegjørelse fra Gjøvik kommune om hvilke planer de har for dette arbeidet. Jeg er redd for at dette er snakk om så betydelige summer at vi nok må leve med ekstremt dårlige gater lenge framover.

Det er også viktige gater som man nesten bør unngå å kjøre i (les: Føllingstads veg) på grunn av manglende asfalt, hull og støv.

Mange av byens gater er nå i så dårlig forfatning at det er flaut å vise fram byen vår til tilreisende. Jeg har reist litt rundt, og det er ikke mange byer jeg har sett som er verre enn Gjøvik er nå på dette området.

Jeg håper at det foreligger en god plan for dette arbeidet, og at det er plan om snarlig oppstart. Så er vi kanskje i mål om 5 år.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags