Pandemien som rullet inn over landet, rammet også kulturlivet. Det var berammet konsert i 2021 med utsolgt Fyrverkeri kulturhus, men i siste liten måtte konserten avlyses.

Arrangørene i Hedmark & Oppland Gardistforening og VTK ser frem til å ønske velkommen til konserten med topp motiverte og dyktige ,nyslåtte gardemusikere. Debutkonserten ble avholdt 4 november for gardebefal og foreldre og ryktene går om en svært godt gjennomført debut . 4 desember sitter Gardemusikken atter i Fyrverkeriet kulturhus og er rede til å gi et kresent publikum en god konsertopplevelse . Fasilitetene i Fyrverkeriet konserthus og konsertsalen på Raufoss har blitt satt stor pris på av 3 gardekompani .

Major Bjørn Bogetvedt gikk av som Gardemusikkens dirigent tidligere i år, og overlot dirigentpinnen til musikkmajor Sverre Stakston Olsrud . Olsrud ble tilsatt 1 august i år . Han har en lang og innholdsrik karriere som korpsmusiker og dirigent , blandt annet i Forsvarets Musikk Halden og senere i Stabsmusikken i Oslo . Olsrud selv har Eufonium som hovedinstrument.

Billetter på Vestre Toten bibliotek/ Fyrverkeriet kulturhus hjemmeside.