Med et mangfold av arrangementer og spennende planer for sommersesongen, er de blitt en sentral møteplass for bilentusiaster i Mjøsområdet.

Gamle Oppland Auto Entusiaster har raskt etablert seg som en organisasjon dedikert til å samle bilinteresserte i Innlandet og skape et trygt og inkluderende miljø for bilintresserte. Enten man eier en ny, gammel, rimelig eller eksklusiv bil, er alle velkomne til å delta på arrangementene.

Målet til gruppen er klart - å skape en arena der bilinteresserte kan møtes, dele sin lidenskap for kjøretøy og nyte fellesskapet. Organisasjonen ønsker å bryte ned barrierer og skape en positiv atmosfære der alle kan dele lidenskapen for bil, erfaringer, diskutere biler og bygge en sosial arena.

Arrangementene som arrangeres av Gamle Oppland Auto Entusiaster er spredd litt utover bilsesongen. Blant høydepunktene er de såkalte "Drive outs", hvor deltakerne samles for felles avreise og tar en kjøretur på fine veistrekninger gjennom vakre omgivelser. Disse turene gir bilentusiastene muligheten til å dele sin lidenskap for biler samtidig som de nyter flotte kjørerturer. Det arrangeres også "Biler og kaffi" hver siste torsdag i måneden, der deltakerne møtes på YX 7/11 Biri for å vise frem sine biler, diskutere bilinteressen og nyte kaffe sammen. Arrangementene skaper en uformell atmosfære der det også er en konkurranse for å kåre Car of the show, med en liten premie til vinneren basert på publikumsstemming.

Årets sesong har allerede begynt, men sommersesongen byr på flere spennende aktiviter for Gamle Oppland Auto Entusiaster.

Her er noen av de kommende arrangementene:

  • 3. juni - Reinsvoll/hov lokal tur
  • 29. juni - Biler & Kaffi juni måned
  • 15. juli - GOAE Sommer tur - Hvaler - Bjørkelangen
  • 27. juli - Biler & Kaffi juli måned
  • 19. august - GOAE over Sjoa - Beitostølen - Valdresflye
  • 31. august - Biler & Kaffi august måned
  • 9. september - GOAE x Trollstigen - årets siste tur 2023
  • 28. september - Biler & Kaffi september måned

Disse arrangementene gir deltakerne muligheten til å oppleve flotte kjøreturer i vakre omgivelser samtidig som de bygger bånd med andre bilentusiaster.

For å få informasjon om kommende arrangementer, kan interesserte besøke Gamle Oppland Auto Entusiasters profiler på sosiale medier. Organisasjonen er aktiv på Facebook, Instagram og YouTube, der de deler oppdateringer, bilder og videoer fra arrangementene. Interesserte kan følge disse sidene for å holde seg oppdatert om kommende arrangementer og delta i det spennende fellesskapet.