Fyrverkeriet kulturskole feirer med fest!

FESTUKE: Fyrverkeriet kulturskole på Raufoss er 20 år og rektor Nina Nedberg (t.h.) og inspektør Benedikte Narum Jenssen er i festmodus.

FESTUKE: Fyrverkeriet kulturskole på Raufoss er 20 år og rektor Nina Nedberg (t.h.) og inspektør Benedikte Narum Jenssen er i festmodus. Foto:

Fra og med tirsdag går Fyrverkeriet kulturskole inn i en formidabel festuke for å feire at det er 20 år siden kulturskolen på Raufoss så dagens lys.

DEL

Helt siden 1999 har flere hundre barn og unge i Vestre Toten lært alt fra å lage billedkunst til å bli godt scenevante, men kulturskolen på Raufoss har ikke alltid hatt så flotte lokaler som de har nå.

Mellomstasjon

– Det har vært litt av en reise med oppstarten i lokaler på Sagatunet, mellomstasjon i den ærverdige villaen på Haugen, og endelig våre helt egne lokaler i fyrverkeriboligen, vegg i vegg med vårt flotte kulturhus på Raufoss. Vi vil gjerne feire våre første 20 år med en skikkelig jubileumsuke, og fra 4. til 8. juni er det duket for mange konserter, teaterforestillinger, kunstutstillinger og en jubileumsforestilling, heter det i en feststemt pressemelding fra kulturskolen.

Variert

Det hele starter tirsdag 4. juni med jubileumsforestilling i Fyrverkeriet kulturhus med bursdagsparade, bursdagskake og mye moro fra scena. Onsdag blir det den reneste mimrekvelden på Fyrverkeriet kulturhus, der det blir vist utdrag fra de mange teaterforestillingene kulturskolen oppigjennom årene har satt opp.

Torsdag kveld i Raufoss kirke fyller musikkelever fra kulturskolen og Raufoss skolekorps kirken med deilig og variert musikk før den samme gjengen dagen derpå spiller opp når kulturskolen arrangerer grillfest i hagen. Lørdag er Mjølkerampa på Eina stedet å være hvis du vil få med deg Fyrverkeriet kulturskoles intimkonsert med singer/songwriter-repertoar som da blir jubileumukas siste konsert. Bøverbru/Eina skolekorps åpner kalaset ute, så her er det bare å henge seg på og få med seg framtidas kulturspredere i aksjon.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags