Fyller Brumunddal med Innlandskunst – og du kan være med!

KUNST I GATA: Henriette Enger i Ringsaker kommune inviterer til kunstfest i Brumunddal sentrum der kunstnere fra begge sider av Mjøsa er velkomne til å stille ut.

KUNST I GATA: Henriette Enger i Ringsaker kommune inviterer til kunstfest i Brumunddal sentrum der kunstnere fra begge sider av Mjøsa er velkomne til å stille ut. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Er du kunstner selv eller bare nysgjerrig på hva som rører seg i kunstmiljøene på begge sider av Mjøsa, er Brumunddal sentrum stedet å være førstkommende lørdag.

DEL

Det er Ringsaker kommune som slår på stortromma og ønsker velkommen til nyvinningen Kunstvandring Innlandet. I den forbindelse strekker kommunen ut hånda og inviterer kunstnere på «den riktige sida» av Mjøsa til å stille ut også:

– Nå skal hele torget og gågata i Brumunddal fylles med kunst! Er du profesjonell kunstner, amatør, nysgjerrig, eller bare ønsker kulturelt påfyll, er dette virkelig dagen for å reise til sentrum! frister kulturrådsgiver i Ringsaker kommune, Henriette Enger som håper så mange som mulig melder seg på og blir med på kunstfesten i «Dala».

– Ringsaker kommune ønsker at torget skal syde av farger, former og kreativitet og alle kunstformer er velkomne: Malerier, tegninger, trykk, installasjoner, keramikk, glass, grafikk, fotografier med mer, sier Enger som legger til at lørdagen også byr på musikalske innslag ved Ulf Storbekk og Rune Holme, i tillegg til pop-up-utstillinger og gratis maleverksted for barn.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags