Fylkesveg 34: Gjenåpnet etter berging av trailer

Denne traileren sto godt parkert utenfor Fylkesvei 34 nord for Hov onsdag ettermiddag.

Denne traileren sto godt parkert utenfor Fylkesvei 34 nord for Hov onsdag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

To bergingsbiler måtte til for å trekke en trailer på veien igjen etter et utforkjøring på Fylkesveg 34 nord for Hov onsdag ettermiddag.

DEL

– Når det først skulle gå galt, så har det gått bra, sier trailersjåføren som satt en god stund i førerhuset og ventet på bilberging på Fylkesveg 34 nord for Hov.

Traileren på veg sørover Fylkesveg 34 i retning Hov og Oslo har kjørt utfor veien rett før Nerlausbakka. Høyre framhjul kom utfor asfaltkanten, og dro traileren to-tre meter utfor veien.

Kjøretøyet med containerlast holdt seg på hjulene, men sto godt fast i dyp snø. Føreren av bilen opplyste på stedet at han hadde litt last i containeren, men ikke mye.

Trafikken gikk som normalt på stedet fram til bergingsarbeidet startet ved 18-tiden. Veien var stengt i en drøy time mens bergingsarbeidet pågikk. Ved 19.20-tiden får OA opplyst fra veifarende i området at traileren er berget og veien gjenåpnet for trafikk.

Bilberging Innlandet avdeling Gjøvik, Land og Toten dirigerte to bergingsbiler til stedet. Den første av disse ankom stedet like før klokka 17.30, mens den andre var på plass litt senere.

Fylkesveg 34 nord for Hov var stengt i en drøy time fra klokka 18.00 mens denne traileren ble trukket på veien igjen.

Fylkesveg 34 nord for Hov var stengt i en drøy time fra klokka 18.00 mens denne traileren ble trukket på veien igjen. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken