Kaotisk på fylkesvei 33

Flere tyngre kjøretøy ble stående i kø blant en lastebil som hadde fått trøbbel på det  vinterlige føret på fylkesvei 33 mandag ettermiddag.

Flere tyngre kjøretøy ble stående i kø blant en lastebil som hadde fått trøbbel på det vinterlige føret på fylkesvei 33 mandag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

En lastebil står fast på det vinterlige føret på fylkesvei 33 mellom avkjøringen til Landåsbygda og Hasvoldsæther.

Bak lastebilen har det dannet seg en lang kø av tyngre kjøretøy som får passere. Flere tyngre kjøretøy fikk trøbbel langs den vinterlige fylkesveien, og ved Mustadroa ble det også trafikktrøbbel da en lastebil sto fast.

Her forflyttet også problemet seg til omkjøringsvegen om Mustadroa. Flere bilister kjørte nemlig av ved Mustad gård for å finne ei alternativ rute. Der oppsto også trafikkaos. Ifølge OAs journalist på stedet var en lokal bonde på pletten med traktor. Han brøytet bredere vei, slik at møtende bilister fikk passere hverandre.

I 20.20-tida varsler vegtrafikksentralen at bergingen på fylkesvei 33 er unnagjort og at veien over Vardalsåsen er åpen for fri ferdsel.

Foto:

Det har vært flere hendelser på fylkesvei 33 mandag. Flere lastebiler har stått fast på ulike steder mellom Dokka og Gjøvik.

TLF: 61 18 93 00 SMS/MMS: oatips til 2005 E-post: tips@oa.no Send video

Artikkeltags