Full Springsteen-pakke på Beitostølen Live!

HYLLER THE BOSS: Håvard Bakke (øverst til venstre) og resten av Cover Me er klare for sommerens Beitostølen Live.

HYLLER THE BOSS: Håvard Bakke (øverst til venstre) og resten av Cover Me er klare for sommerens Beitostølen Live. Foto:

Det er duket for et skikkelig Springsteen-show på Beitostølen stadion fredag 12. juni når det norske 10-manns bandet Cover Me står på scena.

DEL

Cover Me er et rendyrket Bruce Springsteen tributeband med strålende kritikker og publikumsjubel på CV´n.

– Du kommer ikke nærmere Springsteen og hans E Street Band i originalutgave enn dette her til lands. Her blir det garantert stor Springsteen-stemning og mye allsang. Cover Me lover en energibombe av en konsert, og et dypdykk ned i hele karrieren til en av verdens største artister og scenepersonligheter, sier festivalsjef Atle Dalen.

– Vi har et stort publikum med mange ønsker, og Springsteen er på ønskelista hos de fleste, men Bruce Springsteen og band som U2 og Coldplay, som også er på ønskelista til mange, er i stadionligaen med kostnader som krever gjerne 20.000 om ikke 30.000 publikummere. Parallelt med at platesalg mer eller mindre er en saga blott, har live-kostnadene til band, både ute og her hjemme, økt vanvittig de siste årene. Det betyr at vi hele tida må vurdere hva som er et realistisk publikumsvolum på Beitostølen, understreker Atle Dalen.

Om den internasjonale headlineren for neste sommers Beitostølen Live, sier Atle Dalen:

– Vi har bud inne hos Live Nation på artisten/bandet vi først og fremst ønsker oss, basert på signaler vi har fått om at dette kan være mulig å få til og vi venter spent på endelig avklaring. Når avklaring kommer vet vi ikke. Det kan skje når som helst, og det kan dra noe ut i tid. Her er det internasjonale management som sitter med kabalen. Utover den store headlineren jobber vi også fortløpende med andre band og booking-muligheter. At vi til syvende og sist skal levere et attraktivt Beitostølen Live 2020, er vi i alle fall ikke i tvil om, sier festivalsjefen.

«Cover Me», som skal spille fredag 12. juni, samme dag som Åge Aleksandersen & Sambandet, er Norges største og beste tributeband, med et ikke ukjent ansikt som hovedvokalist, nemlig Håvard Bakke, kjent fra både «Stjernekamp» på NRK og som Pelle i «Pelle & Proffen»-filmene. Han startet sitt drømmeprosjekt i 2006, nemlig å sette sammen et kremband som kun skulle spille musikk fra hans store helt Bruce Springsteen. Og; ikke bare spille Springsteen, men formidle en uslåelig miks av musikalitet, lekenhet, spilleglede og positiv energi.

– Beitostølen Live blir en skikkelig høydare for oss, bokstavelig talt, og jeg kan bare si som sjefen sjøl: I can´t promise you life ever after, but I can promise you life right now», hilser en entusiastisk Håvard Bakke.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags