Hvorfor skal FrP velge en grinete gammel gubbe som for lengst har passert glansdagene, inn på Stortinget fra Oppland? En klimafornekter som kun gamle folk kjenner, og som ikke lenger er relevant? Fuck Carl Ivar Hagen og Oslo-folk som vil prøve å styre der vi bor!

Selv ble jeg FrP-er etter Hagen var ferdig, og på bakgrunn av partiets politikk innenfor justis, helse, landbruk og økonomi. Jeg er stor fan av Ketil Solvik-Olsen og Jon Georg Dale. Hvilket parti skal jeg da stemme på nå?

Men, vent litt nå. Partiprogrammet er jo ikke forandret. Det er fortsatt mange knallgode saker som FrP jobber for.

Men så var det klima da. Hagen snakker om CO2 og klima på en måte som ikke mange liker. Så jeg leste partiprogrammet om klima igjen, og har hørt på flere av Hagens innlegg om klima.

Fremskrittspartiet er ikke klimafornektere, men bruker alle fakta inn i debatten. FrP bruker føre-var prinsippet og vil ta vare på kloden. Men i motsetning til de røde og grønnes symbolpolitikk på klima, hvor nordmennene skal betale i dyre dommer og eksportere forurensingen til andre land, så vil FrP arbeide positivt for å påvirke klimaet.

Men Hagen er fortsatt en «gammel grinete gubbe fra Oslo». Hvem i all verden skal stemme på han?

At Hagen er gammel er jo ingen ulempe, det er en stor fordel egentlig. Han kjenner systemene, han har stort kontaktnettverk og har mye erfaring som er nyttig for å fremme våre saker.

Men hvordan skal en fra Oslo fremme Opplands saker? Stortingsvalget er også i stor grad et personvalg. Har vi tillit til at listetoppene kan fremme saker som er viktig for lokalsamfunnet?

Hagen har fra det øyeblikk han ble nominert jobbet iherdig for samfunnet og bedrifter i Oppland, og hjulpet flere allerede. Med hans kontaktnettverk og skarpe sinn, blir det faktisk gjort noe. Kan det samme sies om de listetoppene som allerede sitter på Stortinget fra Oppland?

Så hvorfor skulle jeg ikke stemme FrP i høst? Har jeg gått i fella hvor jeg hørte all dritten og kritikken politiske motstandere har kommet med? For all tvil blir borte når man faktisk leser og setter seg inn i fakta.

Fremskrittspartiet har det beste partiprogrammet. Jeg har mer tro på at en eldre ringrev som Carl Ivar Hagen vil gjøre en god jobb både for eldre, yngre, og ikke minst for bedriftene og lokalsamfunnene jeg er så glad i.

Jeg ble lurt av motstanderne til å si «Fuck Carl I. Hagen». Men nå sier jeg heller: Fuck, Carl Ivar Hagen kan gjøre mye godt for Oppland, Innlandet og Norge. Han må inn på tinget igjen for å bli tidenes stortingspolitiker som representerer Oppland!