Frp-ungdommen i Innlandet kåret til årets fylkeslag

Fremskrittspartiets ungdoms sommerleir ble avholdt på Skottevik Feriesenter 1. til 4. august.

Fremskrittspartiets ungdoms sommerleir ble avholdt på Skottevik Feriesenter 1. til 4. august. Foto:

Av

Fremskrittspartiets ungdoms sommerleir ble avholdt på Skottevik Feriesenter 1. til 4. august.

DEL

INNSENDT3. august var det duket for kåring av årets fylkeslag noe Innlandet FpU har jobbet aktivt mot som sitt største mål siden deres sammenslåingsmøte 1. desember 2018.

– Dette er helt fantastisk, vi har jobbet aktivt for å være synlige i mediebildet, øke medlemsaktiviteten og generelt jobbet med politikken vår. Vi satt oss det hårete målet 1. desember om å bli kåret til årets fylkeslag, og nå er vi her, sier Stine Jakobsen, Nestformann i Innlandet FpU

Under kåringen trakk FpUs formann Bjørn-Kristian Svensrud blant annet fram den enormeprogresjonen i Innlandet. Ved å gå fra 7 medieoppslag og 7 medlemsaktiviteter til rundt 60 på begge områder, er det ingen tvil om at Innlandet FpU har jobbet for et aktivt FpU i Innlandet.

Ungdomspartiet kommer ikke til å gi seg med dette, formann Jostein Kristiansen er klar for en aktiv skolevalgkamp som verken skolene i Hedmark eller Oppland har sett maken til.

– Når vi klarer å nå dette målet, med så mange flinke fylkeslag rundt om i Norge, er det ingen tvil om at vi skal jobbe hardt gjennom valgkampen. I år har vi virkelig satt inn støtet og kåringen ga oss bare mer motivasjon til å jobbe framover mot å gjøre det beste skolevalget i Innlandet på mange år. Vi har gode debattanter og generelt ett godt team til skolevalget, understreker Kristiansen.

Artikkeltags