Friskasmila avlyst

Lars Elton Myhre (i midten), Øyvind Strand Endal i Forut (t.v.) og banksjef i Totens Sparebank, Odd Fjellby, presenterte nyskapingen Friskasmila for en måned siden. Nå er mosjonsløpet avlyst på grunn av dårlig respons.

Lars Elton Myhre (i midten), Øyvind Strand Endal i Forut (t.v.) og banksjef i Totens Sparebank, Odd Fjellby, presenterte nyskapingen Friskasmila for en måned siden. Nå er mosjonsløpet avlyst på grunn av dårlig respons. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Friskasmila hadde som mål å «løpe helt til Nepal» førstkommende lørdag. Nå er hele mosjonsløpet avlyst.

DEL

Det bekrefter initiativtaker og primus motor for det 10 kilometer lange asfaltløpet i Gjøviks gater, Lars Elton Myhre.

– Responsen har vært dårlig, dessverre. Derfor finner vi det ikke forsvarlig å bruke ressurser på å arrangere løpet, bekrefter han.

Bistandsorganisasjonen Forut var en av samarbeidspartnerne til nyskapingen Friskasmila. De er i ferd med å bygge en barnepsykiatrisk klinikk i Nepals hovedstad, Katmandu. 50 kroner av påmeldingsavgiften skulle gå direkte til byggingen av denne klinikken. Målet var 650 deltakere, noe som ville gitt prosjektet i Nepal 32.500 kroner.

Slik blir det ikke i år.

– Det er synd når vi har brukt såpass mye tid til å forberede arrangementet. Nå får vi sette oss ned, gruble litt om datoen er feil (pinsen) og vurdere om vi skal gjøre et nytt forsøk neste år, sier Lars Elton Myhre til OA.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags