Line vant med et gyllent smil

VINNER: Line Nygård hadde ingen problemer med å etterlikne bildet av sin smilende appelsin da hun fikk vite at hun      er månedsvinner for mars i leserkonkurransen «Friluftsliv med OA». Foto: Sæmund Moshagen

VINNER: Line Nygård hadde ingen problemer med å etterlikne bildet av sin smilende appelsin da hun fikk vite at hun er månedsvinner for mars i leserkonkurransen «Friluftsliv med OA». Foto: Sæmund Moshagen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

«Friluftsliv med OA»Line Nygård fra Reinsvoll er månedsvinner for mars i OAs leserkonkurranse «Friluftsliv med OA».

– Så koselig! Så gøy!

Line Nygård (45) fra Reinsvoll smiler om kapp med motivet hun tok bilde av og sendte inn til OAs leserkonkurranse «Friluftsliv med OA» i det hun får vite at hun er månedsvinner for mars.

Premien, et gavekort pålydende 500 kroner, får hun for et kreativt og morsomt bilde hun arrangerte under en skitur på Rørmyra i Vestre Toten.

Bildet viser en appelsin med skilue og påtegnet smilefjes, plassert midt i skisporet – mellom tuppene på Lines egne ski.

LES OGSÅ:

To fornøyde uteliggere

Bli med på konkurranse – gjennomfør 20 oppgaver 

Bruker nærområdet

Line Nygård bor slik til, oppunder åsen ved Gotterud på Reinsvoll, at hun kan starte turen så fort hun er ute av døra.– Jeg går på tur så ofte jeg kan. Jeg bruker nesten bare nærområdet, som vil si marka innover mot Rørmyra, Trollmyra, Mæhlumsætra og Eikvelta. Her farter jeg støtt og stadig, vinter som sommer, forteller hun.

Området hun nevner er kjent for velpreparerte skiløyper. Vår månedsvinner velger ikke nødvendigvis å gå i nypreparerte spor.

– Jeg går mest på truger. Da kommer jeg fram der jeg vil, sier hun.

SE FLERE BILDER:

Bildeserie

Lesernes beste bilder fra mars

:Foto: Turid Skiaker

Alltid med kamera

Line Nygård driver eget enmannsforetak som renholder. Det innebærer både kontorrenhold og husvask hos private.

– Arbeidet holder meg jo inne, med hodet i vaskebøtta, det meste av dagen. Jeg benytter enhver ledig stund til å komme meg ut på tur, forteller hun.

Hun har alltid med seg fotoapparat. Å ta bilder er for henne en del av selve turopplevelsen.

Line har samboer og to snart voksne barn, men går stort sett alene på tur.

– Det er vel fordi jeg stopper så ofte for å ta bilder. Sønnen min har sagt han vil bli med når jeg skal se etter tiur- og orrhaneleik på ei av myrene inne på åsen. Da blir det overnatting ute for å være stille på plass innen leiken starter, sier hun.

20 oppgaver

Line Nygård har så langt levert bilder til fire av oppgave i «Friluftsliv med OA».

– Nå går jeg for alle 20, sier hun.

Hun har hele 2015 på seg, for «Friluftsliv med OA» løper uavbrutt gjennom hele Friluftslivets år. Oppgavekupong og informasjon om hvordan du besvarer oppgavene finner du på den avissida du når leser, og på www.oa.no/friluftsliv.

Du finner oppgavene også på Instagram #oafriluftsliv.

Enten du leverer på Instagram, med e-post til friluftsliv@oa.no eller laster opp via oa.no/vis/videotips er det viktig at du husker på å opplyse hvilken av de 20 oppgavene bildet ditt gjelder.

Du kan også levere video.

Foruten et gavekort på 500 kroner til månedsvinnerne, er det en hovedpremiering ved årets slutt for beste bilde, beste video og flest besvarte oppgaver (eller trukket blant dem som løser alle 20 oppgavene).

Artikkeltags