Gå til sidens hovedinnhold

Frida Ånnevik åpner lørdagen på Fredvikafestivalen 2020

Artikkelen er over 1 år gammel

Frida Ånnevik gjør stor suksess på TV-skjermen i «Hver gang vi møtes» der hun har tolket låtene til Odd Nordstoga, Hellbillies og Tuva Syvertsen med flere. I juni kan du se visesangeren med den sarte stemmen på Fredvikafestivalen.

Første artist ut på Fredvika-lørdagen 27. juni blir altså Frida Ånnevik. Med seg har hun musikerne Andreas Løwe på tangenter og Haldor Røyne fra Søndre Land på gitar. Sammen inviterer de publikum inn i en verden av sterk musikalsk nerve, personlige tolkninger og noen henimot dansbare beats!

Les også

Fersk økonomisk rapport: Festivalpublikummet legger igjen millioner i kassa

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar har etablert seg som en viktig artist innenfor visesjangeren. Med fire utgivelser bak seg har hun høstet lovord og gode kritikker, og ikke minst gjort seg fortjent til tre spellemannspriser. I høst ga Ånnevik ut sitt femte album «Andre sanger». Albumet er et plateprosjekt som har blitt til over flere år og består av 10 sanger som betyr mye for artisten, hvor hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, og Janis Ian.

Les også

Se igjen de 10 beste og morsomste øyeblikkene fra OATV 2019

– I 2020 feirer også Frida sine første 10 år som artist, tekstforfatter og låtskriver. Vi gleder oss enormt til å se henne på scenen i mjøskanten i sommer, sier festivalsjef Kari Houth Fjellseth som krysser fingre for grønt gress og blå himmel, men garanterer gåsehudstemning! Fra før er Gabrielle, Arif, Dagny og Turbonegro bekreftet til Fredvikafestivalen 2020.

Kommentarer til denne saken