Gå til sidens hovedinnhold

Frelsesarmeen takker for gaver

Innsendt

Tusen takk for alle gavene som kom inn i forbindelse med Julegryteinnsamlingen i desember. Julegryta på Gjøvik er nå telt opp, og totalt kom det inn 465.000 kroner. Hver eneste krone vil bli brukt her på Gjøvik til å hjelpe de som har behov gjennom hele året.

Det er litt over en måned siden vi fikk muligheten til å hjelpe 116 familier med mat til jul, dele ut flere hundre julegaver, samtale med aleneforsørgere, minstepensjonister, arbeidsledige, rusmisbrukere, studenter m.fl. Vi kan alle ha behov for hjelp av og til, og det er takket være en felles dugnad at vi kan fortsette arbeidet vårt på Gjøvik.

Et ekstra tøft år

Året 2020 har vært tøft for mange. Under koronapandemien har Frelsesarmeen opplevd at behovet for hjelp har økt. Derfor var din gave i julegryta i fjor ekstra viktig. Vi har allerede hatt en matutdeling i januar, hatt mange gode samtaler, og vi har også gaver igjen som kan benyttes til bursdagsgaver gjennom hele året. Takket være innsatsen i desember kan vi fortsette å gi mat, klær, gaver, omsorg og fellesskap også i 2021! Det nytter å hjelpe, og kanskje er det større behov enn på lenge.

Betydningsfullt

Gaven du gir har store ringvirkninger. En matpose er for eksempel så mye mer enn «bare mat». Med en matpose følger også blikkontakt og «nærhet». Ikke bare mat, men også omsorg og medmenneskelighet. Gaven brukes der behovet er størst. Takk til alle som har vært med å bidratt med å gi «alt» til de som trenger det, fra mat og klær til medmenneskelighet og kjærlighet.

TUSEN TAKK til alle som har gitt i julegryta, takk til alle som har gitt julegaver, stått grytevakt, sponset oss med matvarer, kommet med hjemmestrikkede sokker og gavekort vi kan gi videre. TAKK igjen for at du hjelper oss å hjelpe, enten det er med penger, gaver eller tid.

Med vennlig hilsen Frelsesarmeen Gjøvik

Ønsker du å støtte arbeidet vårt videre?
Vipps 78241 eller bruk kontonummer: 3000 22 39201

Ønsker du kontakt med oss?
Ring/sms tlf.: 40 91 20 50 eller mail: gjoevik@frelsesarmeen.no

Kommentarer til denne saken