Sunniva (26) har fanget Fredvikafestivalens form og farge

DESIGNEREN: Sunniva Melbye fra Gjøvik har designet Fredvikafestivalens logo og stått for festivalens grafiske identitet.

DESIGNEREN: Sunniva Melbye fra Gjøvik har designet Fredvikafestivalens logo og stått for festivalens grafiske identitet. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

 Lurer du på hvorfor logoen til Fredvikafestivalen ser ut som den gjør og fargebruken er som den er, svarer Sunniva Melbye mer enn gjerne på det. 

DEL

Sunniva Melbye fra Gjøvik er frilans grafisk designer og var ikke sen om å takke ja da spørsmålet om å designe festivalens logo og sørge for festivalens grafiske identitet kom på bordet.

Stemning

Fredvikafestival-logoen kan best beskrives som en bølge med to streker under på lilla bunn.

– Bølgen og strekene er rett og slett den horisonten du ser når du står på Fredvika og ser ut mot Mjøsa og «andre sida», sier Sunniva Melbye som besøkte festivalområdet mange ganger for å få inspirasjon.

– Lillafargen som går gjenspeiler på de mange fine lilla blomstene som vokser der, sier hun og legger til at hun også har prøvd å fange selve stemningen i området. 

Savnet

Nå gleder hun seg til å følge festivalen videre:

– Jeg har lenge savnet en festival i Gjøvik, og det at jeg nå bidrar både som grafiker og artist er jo bare kjempegøy, sier designeren som fredag ettermiddag spilte på festivalen under navnet Murmur.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags