Fredvikafestivalen slipper første artisten

TIL GJØVIK: Dagny er klar for neste års Fredvikafestival.

TIL GJØVIK: Dagny er klar for neste års Fredvikafestival. Foto:

Fredvikafestivalen er allerede i gang med å forberede sommerens festival, og nå er det klart at en av landets mest profilerte artister er klar til å innta scena ved Mjøskanten.

DEL

Det er en fornøyd festivalsjef som nå kan se konturene av nok Fredvikafestival reise seg:

– Fredvikafestivalen 2019 viste at suksessen ikke var en døgnflue. Med 15 artister på scenen, inkludert profilerte navn som Sondre Justad, Klovner i kamp, Bjørn Eidsvåg, Skambankt og Fay Wildhagen, var det dobbelt så mange i publikum og vi som arrangører kunne si oss godt fornøyd med oppmøtet, sier Kari Houth Fjellseth som allerede nå kan friste med en storkanon til neste års festival:

–Vi kan allerede nå røpe at Dagny er første artist på plakaten. Sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp «Backbeat» høsten 2015, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekkere med en katalog som har over 200 millioner strømminger, sier Houth Fjellseth.

I en pressemelding lover festivalen kvalitetsmusikk, god mat og drikke, samt «eksepsjonelt god stemning langs Mjøsa» neste sommer også. Å lytte til publikum er noe arrangøren setter høyt, og festivalsjef Kari Houth Fjellseth forteller at over 500 mennesker deltok i markedsundersøkelsen som ble sendt ut etter endt festival.

– Tilbakemeldingene vi får fra publikum gir oss muligheten til å kvalitetssikre hele festivalen. Vi tar med oss dette i evalueringsprosessen og bruker responsen aktivt for å forbedre oss, sier Kari Houth Fjellseth. Neste års Fredvikafestival går av stabelen 26. til 27. juni.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags