Fredagspuls er minikonsert på PULS-Ditt værested siste fredag hver måned kl.13.00. Da kan du høre ukjente, mindre kjente og kjente artister dele ord og toner. Denne fredagen er det minikonsert med Blanda Drops.

Musikkgruppen «Blanda Drops» er et kreativt lyrikk- og musikkmiljø for unge og voksne innen området psykisk helse ved kulturskolen i Gjøvik. De du møter på PULS-Ditt værested denne fredagen er: Odd Ruud på vokal, Øyvind Larsen Nygård på gitar/bass, Ola Narten Svendsen på sax og Vidar Sundbakken på piano.

Gjøvik kunst- og kulturskole tilbyr flere tilrettelagte kulturtilbud innen musikk, dans, drama og kunst. De har 80 elever som ukentlig er med på kunstgrupper, band, kor, dans, bevegelse, dramagruppe m.m. Hovedmålgruppene er alle mennesker med ulike bistandsbehov; som for eksempel funksjonshemmede, utviklingshemmede, minoritetsgrupper og personer med utfordringer innen området psykisk helse. Tilbudet tilpasses den enkelte.

Dette blir et ekte og flott musikalsk møte du bør få med deg! Kombiner gjerne med en deilig lunsj på PULS-Ditt værested og spennende skattejakt på Fretex.