Gå til sidens hovedinnhold

Fredag ble branntomta på Roa undersøkt – nå er Kripos på saken

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet opplyser at det er for tidlig å dra noen slutninger når det gjelder brannårsak, etter boligbrannen i Oppdalslinna på Roa natt til sist søndag.

For abonnenter

(Hadeland): Fredag var åstedsgranskere og brannvesen på stedet der det brant. Politiet sikret materiale som eventuelt kan si noe om brannårsaken.

Etterforskningen skal blant annet forsøke å avdekke om noen eventuelt har opptrådt uaktsomt i forbindelse med boligbrannen.

– Det er litt tidlig å si noe ennå. Det er sikret en del materiale som blir sendt til Kripos for undersøkelse. Når vi får svar fra de kan det være at vi vet noe mer, opplyser politioverbetjent Heidi Staxrud, leder for etterforskningsseksjonen ved Gran og Lunner lensmannskontor.

Bildeserie

Se bildene: Slik så det ut på brannstedet etter brannen på Roa

Det var i firetiden natt til søndag at det brøt ut brann i eneboligen. En beboer var i huset da det begynte å brenne, men kom seg uskadd ut. Vedkommende ble tatt med inn til avhør.

Politiet har foreløpig ikke ønsket å si noe om hva som eventuelt har kommet fram i avhør.

Da brannvesenet kom til stedet var huset fullstendig overtent, og det var store fare for spredning til nabohuset. Politiet, som var først på stedet, evakuerte en eldre kvinne fra nabohuset.

Les også

Dramatisk brann på Roa: – Hadde vi kommet ti minutter senere er jeg redd nabohuset også hadde gått med i brannen

Kommentarer til denne saken