I helga arrangerte Kolbu KK nok en gang Tine Fotballskole for rundt hundre påmeldte. Dame- og herrelaget stilte som instruktører, og en god gjeng frivillige stilte opp for at fotballskolen skulle gå knirkefritt. Her skal det ikke stå på innsats da det et par timer før det skulle tas fellesbilde blir slått gress i skråningen så vi får tatt et bra bilde med hele gjengen!

Dette er 22. året på rad det blir arrangert fotballskole på Kolbu. Alle var fornøyde med mat, sportslig opplegg og selvfølgelig fotballturneringen siste halvdel av søndagen! Deltakerne startet lørdagen med å bli delt inn i grupper og rullerte på forskjellige stasjoner. Dette fungerte godt, og det ble også tid til både god lunsj og servering av is i varmen. Keeperne hadde også eget opplegg både lørdag og søndag sammen med keeperne fra herrelaget.

Barna på fotballskolen er stort sett fra Kolbu, men det er også deltakere fra andre klubber. Kolbu er fornøyd med så mange deltakere i år, og det er spesielt gledelig at nesten halvparten av de påmeldte er jenter. Velkommen tilbake neste år, og takk for en fin helg!