Minneord for Astor Ottesen

GIKK BORT: Astor Ottesen gikk bort torsdag 24. januar, melder Raufoss fotball.

GIKK BORT: Astor Ottesen gikk bort torsdag 24. januar, melder Raufoss fotball. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag kom Raufoss fotball med den triste nyheten at ildsjelen Astor Ottesen har gått bort. Her kan du lese klubbens minneord.

DEL

Astor Ottesen døde brått og uventet torsdag 24.januar. Raufoss Fotball minnes han i sorg og respekt.

Det var med stor sorg vi mottok budskapet om at Astor ikke lenger er blant oss. Han ble 78 år gammel.

Astor har vært en del av klubben vår i en mannsalder, både som spiller, trener og lagleder. Han var grunnleggeren av «Onsdagskaffen» på slutten av 90-tallet, og har ledet denne foreningen helt fram til det siste møtet som var i uka som gikk.

«Onsdagskaffen» blir aldri den samme uten Astor. Astor kom fra Breiskallen på 60-tallet som spiller. Han har A og B kamper for Raufoss, har vært trener i yngres avdeling, var dametrener gjennom flere år og har også hatt flere andre verv i klubben.

Vi kjenner han kanskje best som materialforvalter rundt vårt A-lag på herresiden der han var med i over 20 år, helt frem til han trappet ned i 2017.

Her hadde han ansvaret for utstyr til spillere og trenere, han filmet kamper, vasket klær og trykket reklame på drakter og utstyr til hele klubben. I tillegg har han vært en stor bidragsyter til å skape trivsel og godt miljø inn i garderoben i Raufoss Fotball.

Hans kjappe replikk og lune humor har betydd mye for så mange. Han har reist med laget rundt i hele Norge og også en del ganger til utlandet. Astor representerte alltid Raufoss Fotball på en svært god måte.

Astor vil bli savnet av oss alle. Våre tanker går i disse dager til familien og hans nærmeste.

Vi lyser fred over Astors minne.

Roy Jakobsen, styreleder og Bent Dalby, daglig leder

Artikkeltags