OA-tipset er tilbake!

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Etter en velfortjent ferie, er OA-tipset i gang igjen til helga. Runde nummer 9 av i alt 16 står for tur.

Responsen på at vi satte i gang OA-tipset igjen i vår var rett og slett overveldende. Flere hundre har gjennom vårsesongen levert den lokale tippekupongen.

Vi har i alt kåret åtte ukevinnere, som hver har fått sin eksklusive #OAfotball T-skjorte.

På sammenlagtlista er det virkelig hard kamp om de øverste plassene. To deltakere deler så langt førsteplassen. Både Helge Rønning Birkelund og Rune Søbye har prikket inn 55 rette på de første åtte omgangene. Det er nesten sju rette i snitt per omgang.

Like bak med 54 poeng finner i Arne Halvorsrud og Per Arne Holthe, men det er flere som ligger godt an nå foran høstsesongen, hvor åtte nye runder skal avvikles.

Sammenlagtvinneren får et gavekort på 2000 kroner – i tillegg til mye heder og ære, selvsagt. Nederste i denne saken finner du en fullstendig oversikt over alle som har deltatt så langt.

I den første høstrunden blir det meget spennende i toppkampen mellom Raufoss og Moss på nye Nammo stadion lørdag ettermiddag. Her kan Espen haugs mannskap avgjøre mye i kampen om opprykk fra Oddsenligaen.

FK Gjøvik-Lyn møter Sprint/Jeløy på bortebane og har både hjemmetapet i vår – og ikke minst sist helgs forsmedelig tap for Ørn Horten – å revansjere.

Raufoss' damelag skal egentlig starte høstsesongen med bortekamp mot Kolbotn 2 mandag, men det er mye som tyder på at dette oppgjøret blir utsatt. I så fall blir ikke denne kampen tellende på kupongen.

De øvrige kampene, som er hentet fra 3., 4. og 5. divisjon, spiller fredag og lørdag.

Lever inn OA-tipset her

http://www.oa.no/kundesenter/oatipset/

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken