Fortsatt kritisk og uavklart for 15-åringen i Kapp-saken

ETTERFORSKER: Påtaleansvarlig Mari Lauritzen Hasle (t.v.) og politiinspektør Linn Hilde Fosso møtte pressen forrige uke i forbindelse med drapsforsøket på Kapp.

ETTERFORSKER: Påtaleansvarlig Mari Lauritzen Hasle (t.v.) og politiinspektør Linn Hilde Fosso møtte pressen forrige uke i forbindelse med drapsforsøket på Kapp. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet i Innlandet har ingen ny informasjon om tilstanden til den 15-årige gutten som ble utsatt for vold av sin far på Kapp for snart en uke siden.

DEL

– Det er ingen endring i situasjonen. Den er som beskrevet i pressemelding tidligere i uken, forteller kommunikasjonsavdelingen i politiet på vegne av etterforskningsleder John Eivind Melbye til Oppland Arbeiderblad tirsdag ettermiddag.

Tidligere har politiet informert om at gutten er kritisk skadd, men at han er stabil. Deretter har politiet betegnet helsesituasjonen som uavklart i flere pressemeldinger.

Hendelsen på Kapp skjedde onsdag morgen for en uke siden. Guttens far er siktet for drapsforsøk og har erkjent i avhør med politiet. Utover dette har verken etterforskningsleder Melbye eller andre i politiet ønsket å si noe mer om hendelsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken