Forslag for å få slutt på «søppelfesten»

SØPPEL-LØSNING: Et meget enkelt tiltak er å montere på en gummilapp over åpninger på søppeldunkene, for å stenge for fugler, foreslår artikkelforfatteren.

SØPPEL-LØSNING: Et meget enkelt tiltak er å montere på en gummilapp over åpninger på søppeldunkene, for å stenge for fugler, foreslår artikkelforfatteren. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det har vært noe skriving om at de søppeldunker som er utplassert av Gjøvik kommune, blant annet i havneområdet, ikke fungerer bra i og med at fugler kan dra søppel opp av disse søppelkasser.

Til dette har Gjøvik kommune svart at det vil ta litt tid å bytte ut disse dunker, i tillegg til at det koster en del penger. Et meget enkelt tiltak, som ikke koster så mye, er å montere på en gummilapp over åpninger. Denne kan lett la seg åpne, og den stenger samtidig for fugler.

Dette kan en eller annen fra kommunen gjøre på forholdsvis kort tid, og det kan fungere inntil nye dunker kommer en eller annen gang. Og dette bør gjøres fort, da dette er en skamplett for vår kommune.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags