Forlenger med Raufoss Fotball

Rino Lund Johnsen spilte en avgjørende rolle da Raufoss 2 berget plassen i 3. divisjon. Tirsdag forlenget han kontrakten med Raufoss Fotball i to nye år.

Rino Lund Johnsen spilte en avgjørende rolle da Raufoss 2 berget plassen i 3. divisjon. Tirsdag forlenget han kontrakten med Raufoss Fotball i to nye år.

Rino Lund Johnsen forlenger kontrakten med Raufoss Fotball i to nye sesonger, mens Emil Varhaugvik Breivik reiser hjem til Molde etter et halvt års utlån.

DEL

Rino Lund Johnsen spilte en avgjørende rolle da Raufoss 2 beholdt plassen i 3. divisjon med sitt andrelag, og han har også fått prøve seg i 1. divisjon denne sesongen.

– Vi er svært tilfreds med å kunne meddele at Rino fortsetter som keeper hos oss, ny to årskontrakt. Rino kom til Raufoss før seriestart i 2017 og har vært vår andrekeeper bak Ole K. Lauvli. Sammen med Ole Kristian har han dannet et keeperpar med høy kvalitet i det daglige treningsarbeidet. Rino fikk tre Obos-kamper fra start i årets sesong da Ole K. var skadet og løste den oppgaven på en meget bra måte. Selv om det har vært interesse fra andre klubber rundt Rino i høst så har valget hans falt på å fortsette hos oss, noe klubben er svært tilfreds med. Rino betyr mye for Raufoss Fotball, både på og utenfor banen, skriver Raufoss Fotballi en pressemelding tirsdag.

Raufoss Fotball forteller også at Emil Varhaugvik Breivik reiser hjem til Molde etter utlån.

– Vi er godt fornøyd med hans tid her og hans bidrag både i 3. divisjon og på A- lag. Emil har spilt 11 A-kamper og scoret et viktig mål mot Nest-Sotra, i 3. divisjon har han spilt fire kamper og har scoret fem ganger. Han kom på lån sent i august, skriver Raufoss Fotball på sine hjemmesider.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags