Forholdet mellom Birgit Skarstein og Martin Sletten fra Biri er over

SLUTT: Birgit Skarstein og forloveden Martin Sletten, som kommer fra Biri, har gjort slutt på forholdet. Her er de fotografert sammen mens de var samboere i 2018. Sletten har vært trener for Skarstein og i tillegg hatt flere administrative roller rundt paralympicsstjernen.

SLUTT: Birgit Skarstein og forloveden Martin Sletten, som kommer fra Biri, har gjort slutt på forholdet. Her er de fotografert sammen mens de var samboere i 2018. Sletten har vært trener for Skarstein og i tillegg hatt flere administrative roller rundt paralympicsstjernen. Foto:

– Vi har hatt fire fantastiske år, mye gøy og jobbet godt sammen, skriver Birgit Skarstein på Instagram.

DEL

«Kjære venner. Det kjennes litt rart å skrive dette, men for å unngå misforståelser er det greit å fortelle det selv», innledet paralympicsutøver Birgit Skarstein på Instagram sent torsdag kveld.

Deretter informerte hun om at forholdet mellom henne og forloveden Martin Sletten fra Biri er over.

«Et liv med mye reising og høyt aktivitetsnivå er imidlertid krevende å snekre sammen privat. Gradvis har vi blitt mindre kjærester og mer kolleger, uten at det ligger noe dramatikk bak det», heter det videre i Instagram-posten som består av et bilde av de to, som fredag morgen har over 3.000 likerklikk.

Skarstein skriver videre at de ikke ønsker å kommentere saken offentlig utover det.

I et intervju med Oppland Arbeiderblad tidligere i år sa Sletten at han så på seg selv som en «vaktmester» som bisto der Skarstein hadde behov.

– Jeg skal hjelpe til litt overfor media og sponsorer, også. Jeg kaller meg vaktmester, sa han i forbindelse med at paret skulle til østerrikske Linz for å konkurrere.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags