Farmenvinner til Lunnerhallen i april

TIL LUNNERHALLEN: Halvor Sveen, Farmenvinner i 2017, jeger og foredragsholder, kommer til Lunnerhallen 6. april.

TIL LUNNERHALLEN: Halvor Sveen, Farmenvinner i 2017, jeger og foredragsholder, kommer til Lunnerhallen 6. april.

Artikkelen er over 2 år gammel

Halvor Sveen vant Farmen i 2017 på TV2. Fredag 6. april gjester han Lunnerhallen.

DEL

(HADELAND): Halvor Sveen er en norsk bonde, lokalpolitiker for Arbeiderpartiet og realitydeltaker fra Rendalen. Han vant tv-serien Farmen i 2017 etter å ha slått Eunike Hoksrød i finalen.

Sveen er svært aktiv i den norske ulvepolitikken og er også kommunestyrerepresentant for AP i Rendalen kommune.

Alf Bjørnar Skau har invitert Sveen til Lunnerhallen kvelden 6. april. Skogsmannen og jegeren vil presentere videoforedraget «Møter med de fire store rovdyra og elgjakt med løshund».

Møter fire rovdyr

Alf Bjørnar Skau håper mange tar turen til Lunnerhallen til et tema som bør engasjere mange hadelendinger.

– Halvor vil ta oss med på møter med alle de fire stor rovdyrene, elgjakt med løshund og andre skogsopplevelser som han har fått gjennom mange år i skogen og naturen, opplyser Skau, som sjøl er ivrig hundeentusiast gjennom Hadeland Elghundklubb.

Rovdyr på video

Den kjente jegeren Sveen lever med rovdyrene, og han har møtt på bjørn, ulv, gaupe og jerv utallige ganger - og filmet og tatt bilder mange ganger i møtet med dyrene.

Halvor Sveen har også vært kontroversiell utenom tv-ruta og Farmen og i 2010 ble han dømt til betinget fengsel for å ha forfulgt fire ulver med bil mens han videofilmet dyrene.

Rendalens ordfører, Norvald Illevold, som ikke ønsker gjenvalg som ordfører, lanserte i fjor på egne vegne Halvor Sveen som ordførerkandidat til valget i 2019.
 

Artikkeltags