Gå til sidens hovedinnhold

Følger i pappas fotspor – nå vil Trygve gjerne til Raufoss

Den tidligere Vålerenga-kjempen Knut Arild Løberg satt på tribunen da sønnen Trygve Kvalbein Løberg (21) prøvespilte for Raufoss, og håper sønnen får kontrakt på Toten.

– Raufoss og Christian Johnsen er veldig flinke til å utvikle unge spillere. Det har vi selvsagt merket oss, og det inntrykket er forsterket etter at Trygve har trent og spilt denne kampen for dem, sa Knut Arild Løberg etter treningskampen mellom Raufoss og SK Gjøvik-Lyn tirsdag kveld.

Les også

Disse fem var en del av en gyllen Gjøvik-Lyn-generasjon som slo sprekker – tirsdag møttes de igjen

Trives

Den voksne generasjon fotballinteresserte nikker nok gjenkjennende når de hører navnet Knut Arild Løberg. Han spilte for HamKam, Vålerenga og Brann i sin aktive periode på 1980-tallet og har nesten 200 kamper i eliteserien. Løberg er seriemester med Vålerenga i 1984 og har tapt to cupfinaler med henholdsvis Vålerenga og Brann på 80-tallet. Nå er neste generasjon Løberg på vei inn i voksenfotballen.

– Jeg har gått gradene i Lyn. Etter juniortiden har jeg spilt i Kvik Halden og sist sesong i Bærum. Jeg har fått et veldig bra inntrykk av Raufoss som klubb. Spillergruppa er veldig hyggelig og jeg har blitt tatt godt imot. OBOS-ligaen er det neste naturlige steget, og jeg håper selvsagt å få muligheten her, sa Trygve Kvalbein Løberg.

Pappa Knut Arild har fulgt med Raufoss og liker måten de trener og spiller på.

– Jeg så Raufoss mot Jerv lørdag. Da var det veldig gode i første omgang. I dag var de også gode i første omgang, men andre omgang var ikke like bra, sa mannen som også trente Vålerenga i eliteserien i 1999.

Offensiv

Trygve legger ikke skjul på at spillestilen til Raufoss med offensive backer passer ham veldig bra.

– Jeg er en offensiv back som liker meg best i angrep. I år hadde jeg mange assist i 2. divisjon for Bærum. Nå skal jeg trene med Raufoss fram til de tar ferie. Så får vi se hva som skjer, sa han.

Les også

Espen testet positivt – takker vaksinen

Raufoss hadde også en overraskelse på lur før tirsdagens treningskamp. I lagoppstillingen var nemlig en Johnsgård i troppen. Det var ikke Markus, som har imponert stort siden overgangen fra Senja i høst, men ikke så veldig langt unna. Søskenbarnet Henrik hadde tatt turen fra Tromsdalen for å prøve seg i Raufoss-drakta. Med samme draktnummer som søskenbarnet spilte han en bra kamp på venstre backplass.

Kommentarer til denne saken