På Norway Cups åpningsdag inviteres det til fotballfest for hele familien på KFUM Arena. Klubben kan friste med en egen lagpakke for NC-lag og håper på publikumsrekord med Raufoss på den andre banehalvdelen.

– Vi håper at vi klarer å fylle opp tribunen med barn og voksne som deltar i turneringen, sier daglig leder i KFUM Oslo, Thor-Erik Stenberg, til klubbens hjemmeside.

KFUM-kameratene – også kalt for «Kåffa» – ble stiftet i 1939 og fyller 80 år i år. Det vil også bli markert under kampen mot Raufoss.

Over forventning

Begge lag har hatt en sesong over forventning hittil. KFUM Oslo tapte riktignok 2–4 for tetlaget Aalesund sist helg, men hadde uavgjort rett før slutt.

Raufoss på sin side fortsatte seiersrekken med 4–2-seier over Jerv, men først etter å ha sluppet unna en sterk Jerv-innspurt.

Både Stian Simenstad og Anton Henningsson sto over på grunn av skade. Begge har trent denne uka, men det er usikkert om de er aktuelle for troppen mot KFUM.

Det er garantert ikke Emile Dadjo, som soner sin fjerde og siste kamp i helga.

Kampen blir som vanlig overført på oa.no i samarbeid med Radio Toten, med Terje Solbakken som kommentator, søndag med kampstart klokka 18.00.

Lyn-revansje?

FK Gjøvik-Lyn gikk kjørt seg i forrige helgs toppkamp mot Rosenborg 2 (2–4-tap). Lørdag får Espen Haugs mannskap sjansen til å revansjere seg i 3. divisjonskampen hjemme mot Orkla.

Laget er avhengig av tre poeng for å holde tritt med de andre topplagene. Nykomlingen Jay Beckford spilte i en treningskamp for reservelaget mot Kolbu/KK (tap 3–5), og får kanskje sin første kamp fra start mot Orkla.

Fredag kveld ble det også klart at den gamle Lyn-kjenningen Kamil Olsztynski er klar for FK Gjøvik-Lyn. Andrej Novak er skadet, og Kamil går derfor rett inn mellom stengene mot Orkla.

Kampen sendes direkte på OA-TV med Knut Befring som kommentator. Kampstart klokka 16.00.

Raufoss 2 spiller først mandag ettermiddag. Motstander er Nybergsund. Også den kampen sendes direkte på OA-TV. Kampstart er 18.00.

I 3. divisjon avdeling 4 fortsatte Valdres FK høstsesongen med å tape stort. Hjemme mot Vard Haugesund måtte vikarkeeper Kai Erik Rundbråten plukke hele 11 baller ut eget bur.

I bortekampen mot tabelltreer Lysekloster lørdag er heller ikke sjansene til poeng særlig store, er det grunn til å frykte.