FK Toten vant Skaw Cup etter utklassingsseier i finalen

Blide og fornøyde FK Toten-spillere etter finaleseieren over Notodden.

Blide og fornøyde FK Toten-spillere etter finaleseieren over Notodden. Foto:

Av

G19-laget til FK Toten gikk helt til topps i eldste gutteklasse etter 5-0-seier over Notodden i finalen torsdag.

DEL

Allerede klokka 09:15 var FK Toten i ilden første gang torsdag, med semifinale mot Skarphedin Fotball. Det virket som det var litt tidlig på morgenen for Toten-gutta, og det ble ikke den helt store kampen.

Første og eneste mål i kampen kom godt ut i første omgang, igjen ved Sander Harefallet, som fram til finalen hadde stått for hele åtte scoringer.

1–0 mot Skarphedin Fotball holdt likevel til fortjent finaleplass. Skarphedin endte for øvrig til slutt på bronseplassen i A-sluttspillet.

Finalen ble av et helt annet kaliber. Totningene satte fart fra start av, presset høyt og virket svært motiverte for å vise hva de kan. Allerede etter to minutter satte Kodjo Somesi kampens første mål.

Deretter kom målene i rask rekkefølge før pause: 2–0 ved Daniel Hveem Løken, 3–0 ved Emil Nesheim-Hauge og 4–0 ved Sander Harefallet.

Andre omgang handlet mest om å sikre seieren, og 15 minutter ut i andre omgang satte Daniel Hveem Løken inn 5-0, som også ble sluttresultatet.

Sander Harefallet ble kåret til finalens beste spiller, men samtidig var dette en sterk lagseier av FK Toten. Alle kjempet godt, og et trygt forsvar og keeper sørget for å holde «buret rent».

Torsdag kveld blir det middag for hele gjengen, og vekking klokka 05:45 fredag for hjemreise.

Hele FK Toten-delegasjonen under årets Skaw Cup i Skagen.

Hele FK Toten-delegasjonen under årets Skaw Cup i Skagen. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags