I en målløs første omgang hadde FK Toten de største sjansene i første omgang sjansene, men gjestene fra Elverum tok over etter pause.

Daniel Dalehaug scoret kampens eneste mål da han fikk all verdens tid til å sikte og sette ballen bak Kamil Olsztyński i FK Toten-målet.

FK Toten byttet på både spillere og posisjoner i andre omgang, så det var nok noe av årsaken til at laget mistet noe av grepet på kampen.

Lagets nye midtbanegeneral, Philip Burchardt, måtte forlate banen med en skade bak i låret midtveis i andre omgang. Det lover ikke godt.

– Ut fra at vi byttet ut hele forsvarsfireren, synes jeg vi løste det ganske bra. Vi skapte noen sjanser på overganger, og jeg er ganske fornøyd, sa trener Pål Tallerud etter kampen.

Både Petter Senstad, nykommer Philip Burchardt og Håkon Svellet måtte gi seg underveis – førstnevnte ganske tidlig i første omgang.

– Jeg vet ikke hvor alvorlig det er, men håper det er enkle ting å gjøre noe med, og at det for eksempel ikke handler om strekk for Petters del. Vi må uansett jobbe hardt til uka for å gjøre oss klare til neste helg.

– For da står SK Gjøvik-Lyn for tur i cupen?

– Ja, og det blir en tøff kamp. Elverum er sånn sett en gode målestokk.

– Ingen flere spillere inn før seriestart?

– Nei, vi har ikke planer om det. Vi måtte ha inn en erstatter for Steffen (Hjelmtvedt) som har gitt seg. Vi har store forhåpninger til de polske spillerne, men de er ikke vant med kunstgras og må lære seg å håndtere det raskt, sa Pål Tallerud etter kampen.

Cupkampen mot SK Gjøvik-Lyn spilles neste lørdag og sendes direkte på OA-TV.

Søndag spiller Raufoss 2 treningskamp mot SK Gjøvik-Lyn på Gjøvik stadion Kampen kan du se direkte på oa.no/direktesport med avspark klokka 14.00.

Fakta

Treningskamp på Østre Toten Idrettspark:

FK Toten – Elverum 0–1 (0–0)

Scoring: 0–1 Daniel Dalehaug (50)

Dommer: Tommy Frydenlund, SK Gjøvik-Lyn

FK Totens lag: Kamil Olsztyński – Trond Fodstad, Trond Aas, Petter Senstad, Håkon Svellet – Kodjo Somesi, Philip Burchardt, Lars Johan Kollshaugen – Sander Harefallet, Daniel Kraska, Jonas Harefallet. Innbyttere: Geir Grønstad, Thomas Løkken, Simen Engelien, Tolasa Waldemarian, Emil Hauge