Gå til sidens hovedinnhold

FK Toten forsterker: Raufoss-spiller er klar – Kollshaugen fortsetter

Artikkelen er over 1 år gammel

Simen Schjerve Giæver er klar og Lars Johan Kollshaugen har signert ny kontrakt. Fredag kan du se det nyopprykkede laget i treningskamp mot Trysil på OA-TV.

Simen Schjerve Giæver er siste tilskudd i stallen til trener Pål Tallerud. Raufoss-gutten flyttet i ung alder til Trondheim og spilte juniorfotball for Rosenborg og Ranheim før han kom hjem til Raufoss i 2015. Da var han med på opprykk til 1. divisjon, før han spilte de to neste sesongene i FK Gjøvik-Lyn.

I 2018 var han tilbake i Raufoss og fikk med seg et nytt opprykk til 1. divisjon. Da bidro han også sterkt til opprykk til 3. divisjon med Raufoss 2. I fjorårets sesong spilte han 22 kamper i 3. divisjon med Raufoss 2.

- Simen har rutine og erfaring fra det nivået vi skal opp på. Han har også mange gode egenskaper som person som blir viktig for oss. Dette var en meget god signering av oss, sier Tallerud.

I tillegg har Lars Johan Kollshaugen signert ny kontrakt. Kollshaugen har vært ute med kyssesyken i starten av sesongen og det har drøyd litt før han endelig bestemte seg for å fortsette karrieren i FK Toten. Kollshaugens smått fantastiske 28 mål på 27 kamper i fjorårets opprykkssesong forteller mye om hvor viktig han er for klubben.

– Jeg er veldig glad for at Lars Johan satser videre i FK Toten. Han var en nøkkelspiller i fjor. Det blir han også i år med sin rutine, sin pasningsfot og sine gode avslutninger, sier Tallerud.

FK Toten har også fått keeper David Synstelien fra Raufoss junior, Simen Engelien fra Kolbu/KK og Stian Akernes fra FK Gjøvik-Lyn.

– Alle disse er typer som passer godt inn i vår måte å spille fotball på. Det er lokale gutter og spillere som er sultne på å utvikle seg, sier Pål Tallerud.

FK Toten – Trysil sendes direkte på oa.no/direktesport med kampstart klokka 19.30.

Kommentarer til denne saken